Nieuws

فتحة الغربية الحدودية بحث عن القمار والميسر how to play blackjack switch مواقع الكازينو http://wtwgam1050.com/?art=%D9%83%D8%A7%D8%B2%D9%8A%D9%86%D9%88-%D9%81%D9%8A-%D8%A8%D8%B1%D9%8A%D8%B7%D8%A7%D9%86%D9%8A%D8%A7&31f=34 كازينو في بريطانيا
Na flink wat noeste arbeid en de medewerking van velen ligt Lastminutemama’s sinds februari 2011 in de winkels. Ook in de pers is Lastminutemama’s niet onopgemerkt gebleven. Zo was er aandacht voor het boek in Ouders van Nu, Opzij, Algemeen Dagblad, Trouw, Parool, Viva Mama, Flair, Ezeltje Prik, Kinderen, Leef, Santé, Mijn Geheim, verschillende regionale dagbladen en op diverse websites.

Ook kwam Brigitte aan het woord in het radio-1 programma Dit is de dag, waar aandacht geschonken werd aan de geboorte van een baby bij een 63-jarige vrouw uit Friesland.
Beluister het fragment>>

Opinie in de Volkskrant
Dinsdag 10 mei stond er een opiniestuk van de hand van Brigitte in de Volkskrant. Lees het online op volkskrant.nl>>

Waarom dit boek?
Waarom wachten sommige vrouwen met het krijgen van een kind tot ze er al bijna een half leven op hebben zitten? Op oudere leeftijd zwanger worden, brengt meer complicaties met zich mee. En er is vaker medische hulp nodig om de zwangerschap tot stand te laten komen of tot een goed einde te brengen. In de media en op fora zie je regelmatig reacties als: ‘Had je maar eerder moeten beginnen’. Brigitte: ‘Wat ik in mijn boek wil laten zien is dat de redenen waarom vrouwen laat moeder worden heel divers zijn. Geen partner kunnen vinden bijvoorbeeld, een partner hebben die geen kinderen wil, een zware studie, zorg voor ouders, of een verantwoordelijke baan. Maar ook: simpelweg niet voldoende beseffen dat na je dertigste je vruchtbaarheid snel afneemt. Ik hoop dat de verhalen van deze twaalf vrouwen laten zien dat levens gaan zoals ze gaan. Al deze vrouwen zijn dolgelukkig met hun kinderen. Daarnaast hoop ik dat het boek mensen een klein beetje kan helpen om knopen door te hakken. Zodat ze de voor hen juiste beslissingen nemen en straks niet voor het voldongen feit komen te staan dat er niets meer te kiezen is.